Sarah Levey

Începe Noul An cu o meditație! Fondatoarea Y7, Sarah Levy explică cum yoga și hip-hop-ul sunt noul mix.

ÎN SECȚIUNEA MY BEAUTY, CELE MAI FASCINANTE FEȚE ALE MODEI ȘI CULTURII NE DEZVĂLUIE CE ÎNSEAMNĂ FRUMUSEȚEA PENTRU ELE

Yogin și proprietară de studio Sarah Levey schimbă treptat industria de yoga de fiecare dată când apelează la ritmurile lui Drake. Brandul ei Y7 aflat într-o ascensiune rapidă, pătrunde cu succes pe nișa inaccesibilă a boutique yoga, si creează o experiență la lumina lumânărilor, pe ritmuri de hip hop, care garantat te va face să transpiri. Un favorit printre guru moderni ai sănătății, Y7 s-a lansat în Brooklyn și a avut succes imediat cu noile locații din Manhattan și LA.

"Să fii sănătos înseamnă mult mai mult decât să fii timp de 30 de minute în sală în fiecare zi. E vorba de o practică ce necesită coordonarea totală a minții și corpului, e despre lucrurile cu care te înconjori, oamenii cu care te asociezi. Dacă ești extenuat și obosit și îți rezervi o dupa-amiază pentru tine, e OK. Cred că oamenii uită să facă asta pentru că se gândesc că ar deveni egoiști sau vanitoși, dar este foarte important să te simți bine. Ceilalți pot vedea asta."

"Cum ajungi acolo, e un lucru personal, dar atunci când ești fericit, împlinit, echilibrat și sănătos poți oferi mai mult oamenilor. Vei fi un șef mai bun, un prieten mai bun, un angajat mai bun, orice vrei tu. Sunt atât de multe unghiuri diferite din care poți vedea întregul, în loc să îți compartimentezi viața. Yoga m-a învățat cum să aduc la un loc toate acele puncte diferite."

“Atunci când ești fericit, împlinit, echilibrat și sănătos poți oferi mai mult oamenilor.” –Sarah Levey, Y7

"Unul din motivele principale pentru care am început Y7 a fost pentru că de fiecare dată când mă duceam într-un studio de yoga în New York City era totul numai lumină naturală și plin de fete în haine frumoase de yoga. Când vedeam acele etaloane legate de cum ar trebui să arate frumusețea , nu mă simțeam foarte bine în pielea mea. La Y7, nu sunt oglinzi și lumina din jur este difuză, și atunci clientele se pot concentra pe sine. Ele pot încerca acea poziție la care tot lucrau, pot să îndrăznească să încerce să stea în mâini, sau să se contorsioneze cum vor, fără să își facă grii dacă abdomenul lor are și niște colăcei sau dacă se strâmbă în timp ce se concentrează. Asta este frumusețea la yoga. Totul ține de exercițiul intern. Funcționează diferit pentru toată lumea și nu multă lume realizează acest lucru."

"Mă duc la manichiură și pedichiură în fiecare săptămână. Mă face să mă simt aranjată. Chiar și când simt că înnebunesc și sunt foarte agitată, după ce am unghiile aranjate mă simt ca și cum "viața mea e completă". Îmi dă un plus de încredere în mine. Încerc mereu să am cel puțin o oră pe zi pentru mine. Fie că e sub forma unei ore de exerciții fizice sau doar să stau pe canapea și să mă uit la TV, am nevoie de puțin timp singură pentru a-mi aduna gândurile. Mi-ar plăcea să am o rutină cool de uscare a părului, dar abia îmi amintesc să folosesc cremă hidratantă."

"Anul trecut, am avut oportunitatea de a merge în Haiti printr-o organizație numită I'm ME. Ei dețin un orfelinat, în care sunt acum 12 copii. Ei erau cei slabi, cei care aveau dizabilități și din păcate costul pentru a avea grijă de un copil cu nevoi speciale în Haiti este la fel de mare cât îngrijirea a patru sau cinci copii sănătoși. Așa că I'm ME are grijă de copii și le dă o șansă să trăiască."

"Unul din clienții noștrii lucrează pentru buildOn, organizație care merge în cele mai sărace țări pentru a le construi școli. Toți muncitorii și profesorii vin din acele comunități, așa că se creează și locuri de muncă și un număr egal de fete și băieți sunt înscriși. Nu există sistem școlar public în Haiti - există doar instituții private așa că nu poți merge la școală decât dacă îți permiți. Așa le oferi șansa de a afla cine sunt, de a nu fi dați la o parte. Este exact ceea ce prețuiesc eu pentru clienții mei - vrem să facem un spațiu foarte sigur în studio pentru ca oamenii să învețe, să se întrebe "pot și eu face asta?". Vreau să creez un spațiu sigur pentru acești copii ca să poată crește, să poată pune întrebări și să vadă dincolo de cotidian."