NINA MCNEELY

Pășește în sălbatica, minunata lume interioară a Ninei McNeely, coregrafă a vedetelor

CÂNTĂ, SCRIE, DANSEAZĂ...ÎN LUMEA STARURILOR, INDIVIZI CREATIVI CARE DAU TONUL ÎN MUZICĂ, ARTĂ ȘI VIAȚĂ DE NOAPTE; INTRĂ ÎN CONTACT CU Q&A-UL NOSTRU MULTIDIMENSIONAL

Nina McNeely este o coregrafă avangardistă, vizionară și director creativ a cărei muncă este ca un vis lucid. Și-a materializat magia ei stranie în videoclipuri muzicale pentru artiști ca Rihanna, Banks, MØ, Major Lazer și Tove Lo, dar și într-o serie de proiecții experimentale și filme de scurtmetraj - printre care și propria poveste video Nutcracker Sweet!"! [>>LINK] Cunoscută pentru dansul plin de forță și contorsionism și stilul personal vizual și sacadat, ea redefinește într-un pas alert modul în care arată și se simte mișcarea modernă. Multiplele laturi creative ale Ninei ies la iveală într-o sesiune Q&A Scene Stealers ..în atât de multe moduri încântătoare!

Culoarea mea fericită este:
Somon neon.

Spune-ne despre un moment când cineva te-a ajutat cu ceva important.
Un prieten mi-a spus la un moment dat că atunci când te simți confuz sau nedumerit în legătură munca ta, întreabă-te un singur lucru:"Are integritate?"

În afară de ceea ce fac deja, aș vrea să pot să învăț să:
Fac muzică.

'Un prieten mi-a spus la un moment dat că atunci când te simți confuz sau nedumerit în legătură munca ta, întreabă-te un singur lucru:""Are integritate?""'

Un titlu de film care descrie povestea vieții tale:
Through A Glass Darkly.

Un cuvânt care descrie relația ta cu creativitatea:
Vital.

Trimite-ne o poză recentă.

Spune-ne mâncarea favorită pe care îți place să o gătești sau mănânci, printr-o scurtă poezie.
Preaiubită ceapă, în forma ta cea mai crudă poți fi destul de gălăgioasă și de copleșitoare, dar atunci când primești cantitatea corectă de unt, căldură și dragoste tu devii un deliciu pe placul zeilor. Ce mult te pot iubi.

Ce sfat i-ai da versiunii tale mai tinere?
Încearcă până îți iese!

Un secret sau un sfat de stil care funcționează sigur mereu?
După ce aplici lipici pe genele false, așteaptă 30 de secunde pentru a se usca și a deveni mai cleios înainte să începi aplicarea pe pleoape.

Cea mai vinovată plăcere a ta?
VELVEETA. (tip de brânză americană procesată)

Ați avut vreodată, tu sau prietenii tăi, vreun nume de scenă jenant?
Fratele meu este DJ și rapper și mie îmi place să îi spun: DJ Silent Salad, DJ Yong Goat Meat, Peter Pain...

O carte care ți-a schimbat viața și de ce?
Outside Over There de Maurice Sendak. Părinții mei mi-au dat cartea aceasta cadou când aveam 8 ani. Îmi aduc aminte că am fost imediat captivată și fermecată de ilustrații, care erau, și încă sunt extrem de bizare și de întunecate pentru o carte de copii. Puteam să stau să mă uit la ea ore întregi și încă mai pot face asta și e clar că temele din acea carte s-au regăsit în munca mea de-a lngul anilor.. Am decis să fac niște cercetări și nu am fost surprinsă deloc de rezultate. O recenzie din 1981 din New York Times a cărții sugerează că această carte are profunzimi pe care nici n-am început să le observ - teme complexe, conotații sexuale, iar "ilustrațiile domnului Sendak sunt evocatoare în atât de multe privințe diferite încât, pentru o minte adultă conștientă de sine care intră în Outside Over There, riscă să devină paralizată de aluziile cărții."

Cea mai jenantă situație în cadru social?
Sunt terifiată de ușile închise și de faptul că nu știi ce s-ar putea afla în spatele lor. Mă pierd de prieteni, mă pierd pe scări sau mă încui pe dinafara clădirilor în mod constant!

Spune-ne un lucru pe care nu multă lume îl știe despre tine...
Sunt un bucătar grozav.

Ziua perfectă dacă ar veni sfârșitul lumii::
Să mănânc prea mult paté, caviar și să beau șampanie cu cei dragi, râzând până ne apucă plânsul.

Animalul tău spiritual:
TROLL.

Meme-ul tău favorit: