SERVICII DE MACHIAJ

SERVICII GRATUITE LA VIZITA ÎN MAGAZIN

Momentan, serviciile și demonstrațiile de machiaj din magazine sunt indisponibile.
Make-up artiștii noștri rămân alături de tine prin intermediul serviciilor virtuale Focus Feature, prin care poți obține în continuare sfaturi personalizate nevoilor tale prin video-call cu un artist MAC.
Fă-ți o programare acum la numerele de telefon 0314260336 / 0314327762.

FOCUS FEATURE

Învaţă în doar 10-15 minute, de la un Makeup Artist certificat M·A·C, cum să îţi evidenţiezi o trăsătură a feţei.

OCHI

Învaţă stilul clasic, neutru, smokey sau în tendinţe.

SPRÂNCENE

Învaţă arta stilizării prin machiaj a sprâncenelor perfect adaptate fizionomiei tale.

CONTURAREA FEȚEI

Pornind de la machiajul tău actual, învaţă tehnici şi modalităţi de conturare/iluminare/evidenţiere, pentru a-ţi defini trăsăturile.

Descoperă serviciile de makeup la cel mai apropiat magazin

BUZE

Învaţă arta de a crea un look clasic, neutru sau dramatic buzelor tale.

ADVANCING YOUR SKILLS

Descoperă în doar 20-25 minute produsele şi tehnicile care pot fi folosite pentru a-ţi completa look-ul actual sau pentru a purta un machiaj în tendinţe.

CUSTOMIZE YOUR LOOK

Pornind de la machiajul tău actual, învaţă să îţi pui în evidenţă trăsăturile, folosind produsele şi nuanţele care ţi se potrivesc.

GO FOR GLAMOUR

Evidenţiază-ţi frumuseţea naturală cu un machiaj în cele mai noi tendinţe.

APLICAREA GENELOR FALSE

Noile tale gene false M·A·C gata de purtat. Personalizate, tăiate, aplicate profesional. Serviciul se oferă gratuit la achiziţionarea genelor false M·A·C.

SERVICII PE BAZĂ DE PROGRAMARE

Machiaje și lecții de machiaj, doar pe bază de programare. Achiziționează serviciul și, în ziua programării, primești produse de contravaloarea acestuia.

FOCUS FEATURE LESSON PREŢ 150 RON

Lecţia de machiaj cu focus pe o trăsătură (ochi, sprâncene, conturarea feţei sau buze) în doar 30 de minute, îţi oferă îndrumare pas cu pas din partea unui make-up artist certificat M·A·C.

EXPRESS MAKEUP APPLICATION PREŢ 150 RON

Un machiaj rapid, în 30 de minute realizat de un makeup artist certificat M·A·C.

FULL MAKEUP APPLICATION PREŢ 250 RON

Un machiaj complet - de la aplicarea bazei, până la buze şi gene executat de un makeup artist certificat M·A·C în 60 minute. Include un face chart pentru ca tu să îţi poţi recrea machiajul acasă.

FULL MAKEUP LESSON PREŢ 360 RON

Pas cu pas, trăsătură de trăsătură, un tutorial complet din care înveţi să îţi creezi un machiaj potrivit fizionomiei tale. Include un face chart pentru ca tu să îţi poţi recrea machiajul acasă.

MACHIAJ MIREASĂ 360 RON

Machiaj de mireasă, în 90 minute, creat special pentru tine de către un makeup artist certificat. Poate fi un machiaj de probă sau machiajul din ziua nunții.

MAKEUP PARTY PREŢ 150 RON/PERSOANĂ

Creează-ţi propria petrecere! Un makeup artist va lucra cu tine şi alte două prietene timp de 90 de minute. Pentru acest workshop de grup, fiecare persoană poate să îşi aleagă două trăsături focus din meniul de servicii de 10-15 minute.