COMUNITATEA
M∙A∙C PRO

 

 

PROGRAMUL DE MEMBRU M·A·C PRO

M·A·C Pro Membership este programul numărul 1 din industria de makeup și se adresează profesioniștiilor precum: make-up artiști, esteticieni, cosmeticieni, hairstyliști, stiliști de modă, tehnicieni de unghii, designeri, modele, fotografi. Acest program de membru oferă profesioniștilor o legătură directă cu lumea M·A·C, precum și beneficiile exclusive ale membrilor. Pe tot parcursul programului puteți conta pe noi pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de servicii și cea mai completă selecție de machiaj profesional. Pentru oricine urmează o școală de Arte sau un curs acreditat de machiaj se poate înscrie în programul pentru studenți M·A·C Pro. Acesta este începutul unei relații dinamice cu orice profesionist în domeniul machiajul care se află la începutul carierei. Pentru informații suplimentare cu privire la utilizare și beneficii, vizitați M·A·C Pro sau contactați -ne direct.

 

BENEFICII

DISCOUNTURI PRODUSE

Prezentați cardul de membru în magazinele M·A·C sau în magazine partenere M·A·C din întreaga lume pentru a primi discount la produse. Pentru lista completă a locațiilor M·A·C care acceptă discount, vizitează Găsește Magazin. Discount-urile pot varia de la țară la țară.

 

EVENIMENTELE EXCLUSIVE PRO

Masterclass-uri: Parte integrantă a filosofiei M·A·C, masterclasurile sunt o oportunitate de dezvoltare pentru comunitatea de makeup artiști. Perfecționează-ți tehnica și îmbunătățește-ți abilitățile. Întâlnește-i pe cei mai cunoscuți profesioniști din industrie. Urmărește tutoriale de makeup și învață tehnici de aplicare și teoria machiajului.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Fie că ești intersat să devii membru M·A·C Pro sau ești deja unul și ai întrebări, iată câteva răspunsuri pentru tine. Mai jos găsești câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit. Încă mai ai nelămuriri? Contactează-ne.

1 UNDE POT SĂ ÎMI FOLOSESC DISCOUNT-UL?

Membrii M·A·C Pro și M·A·C Pro Student își pot valorifica discountul în orice magazin M·A·C sau M·A·C Pro din întreaga lume. Discount-urile pot varia de la țară la țară. Membrii M·A·C Pro din România nu pot să își folosească discountul pentru cumpărături online. Te rugăm să contactezi un magazin M·A·C sau pe email la promembership_romania@ro.maccosmetics.com. Pentru a localiza cel mai apropiat magazin M·A·C click AICI

2 CUM DEVIN MEMBRU? CE DISCOUNT POT OBȚINE ȘI CUM POT AFLA DACĂ SUNT ELIGIBIL PENTRU PROGRAM?

Pentru informații cu privire la eligibilitate și detalii despre beneficii, vizitează un magazin M·A·C, sau trimite un email la promembership_romania@ro.maccosmetics.com.

3 ÎMI DORESC SĂ MĂ PREGĂTESC SĂ DEVIN MAKEUP ARTIST. ÎMI PUTEȚI RECOMANDA O ȘCOALĂ SAU UN CURS PE CARE SĂ ÎL URMEZ. EXISTĂ CURSURI SUSȚINUTE DE M·A·C?

În acest moment M·A·C nu oferă certificări, nu deține o școală de makeup sau oferă cursuri de machiaj.

4 FAPTUL CĂ SUNT MEMBRU M·A·C PRO MĂ CALIFICĂ PENTRU O POZIȚIE DE MAKEUP ARTIST ÎNTR-UN MAGAZIN M·A·C?

Îți mulțumim pentru interesul acordat. Suntem mereu în căutare de persoane pasionate și plin de energie care să ne reprezinte. Pentru o poziție de Makeup Artist într-un magazin M·A·C, te rugăm să vorbești direct cu Managerul Magazinului. Pentru a găsi adresa și numărul de telefon pentru cel mai apropiat magazin mergi la secțiunea Găsește Magazin.

5 ÎMI DORESC SĂ COMERCIALIZEZ PRODUSE M·A·C. CUM POT SĂ PROCEDEZ?

Apreciem interesul acordat pentru a comercializa produse M·A·C, însă produsele M·A·C se distrubuie doar în magazinele M·A·C. În acest moment nu dori să ne extindem rețeaua de distribuție și nici nu oferim francize.

6 DE UNDE POT ACHIZIȚIONA PRODUSE M·A·C PRO?

Membrii M·A·C PRO pot achiziționa produse M·A·C PRO exclusiv online.

7 CÂT DUREAZĂ PÂNĂ CÂND APLICAȚIA MEA PENTRU CARD M·A·C PRO VA FI PROCESATĂ, IAR EU VOI FI NOTIFICAT/Ă?

Aplică pe www.macproapplication.com documente care să ateste calitatea ta de profesionist. În aproximativ 2 săptămâni vei primi prin email o confirmarea dacă cererea ta a fost acceptată sau nu. Daca aplicația ta a fost acceptată, te rugăm să aștepți alte 3-4 săptămâni până când cardul tău va fi trimis într-unul din magazinele M·A·C.

8 SUNT UN MEMBRU M·A·C PRO STUDENT CARE A ABSOLVIT. CUM POT OBȚINE UN CARD DE MEMBRU M·A·C PRO?

Felicitări pentru absolvire! Dacă acum ești un profesionist activ, te invităm să te alături programului nostru de membru și să primești mai multe beneficii.

9 CUM POT APLICA PENTRU A DEVENI MEMBRU M·A·C PRO STUDENT?

Programul M·A·C PRO STUDENT se adresează persoanelor care urmează o școală sau un curs de Makeup, Cosmetică, Hairstyling, Estetică, Fotografie, Arte sau Styling.

10 CUM ÎMI POT SCHIMBA ADRESA SAU DATELE DE CONTACT?

Te rugăm să contactezi un magazin M·A·C sau să trimiți un email la adresa promembership_romania@ro.maccosmetics.com.

11 CE FAC ÎN CAZ CĂ MI-AM PIERDUT CARDUL?

Te rugăm să contactezi un magazin M·A·C sau să trimiți un email la adresa promembership_romania@ro.maccosmetics.com.