FEMM

Înăuntrul laboratorului pop cu FEMM, cel mai enigmatic - și animatronic - grup de fete de pe Terra.

ÎN CATEGORIA GLOBAL HEROES, ADUCEM ÎN CENTRUL ATENȚIEI VEDETE ACLAMATE LOCAL CARE AU UN IMPACT GLOBAL

În universul cameleonic și în permanentă evoluție al muzicii pop japoneze, puține stiluri și sunete rămân nedescoperite. Cu toate acestea, FEMM ar putea fi cea mai atipică trupă produsă de Japonia în ultimii ani. Trimisă în stratosfera pop ca parte a unui efort creativ pentru a unifica oamenii și păpușile, duoul dinamic FEMM format din RiRi (cea feroce) și LuLa (cea visătoare) a luat prin surprinderelumea muzicii și a modei, în timp ce au fermecat pe toată lumea. Datorită stilului complet nonverbal, ele evită orice modalitate de comunicare standard, inclusiv interviurile. Dar cu ajutorul impresariilor lor Honey-B și W-Trouble, M·A·C se apropie de decodificarea celui mai mare mister pop din Japonia!

Bună, Honey-B și W-Trouble. Cum le-ați cunoscut pe RiRi și LuLa și cu ați devenit impresarele lor?

Honey-B: Noi, impresarii, aparținem de FEMM'S AGENCY SYNDICATE (FAS), care este o instituție care luptă pentru a proteja drepturile manechinelor. Manechinele au și ele sentimente ca și oamenii. Până acum, ele au fost tratate ca niște obiecte, dar acum este vremea să schimbăm asta.

W-Trouble: Îmi cer scuze dar nu putem dezvălui prea multe despre FAS - este o instituție strict secretă. LuLa, cea pe care o reprezint, a fost un manechin într-un magazin de haine. Am căutat multe manechine și ea are cel mai mare potențial de lider!

De ce sunt RiRi și LuLa obligate să fie staruri pop?

H-B: Misiunea FEMM este de a salva manechinele și pentru a face asta am ales muzica pop ca formă de exprimare. Muzica și dansul sunt universale și pot călători departe.

W-T: Oamenii au tratat urât manechinele și păpușile timp de multă vreme, iar noi le-am ales pe RiRi și LuLa pentru a transmite mai departe sentimentele și mesajele manechinelor.

Inge: [Look-ul de beauty] ține de îngrijirea pielii. Daca te simți bine în pielea ta nu e nevoie de multe elemente - o cremă bună, protecție solară, retușuri acolo unde este nevoie și accente. Ea este femeia AF Vandervorst naturală, minimalistă și frumoasă.

Care sunt cele mai mari diferențe de personalitate și de stil dintre LuLa RiRi?

H-B: RiRi este o luptătoare. Ea se îmbracă în stil milităresc și a fost construită pentru a fi manechin de luptă. De la karate la Tae Kwon Do, box, săbii, orice - ea este un as. Doar să te asiguri să nu o superi!

W-T: LuLa este un manechin menajeră. Dintre costumele ei, cel de ""soră medicală"" i se potrivește cel mai bine. Când RiRi merge prea departe cu abilitățile ei și se strică, LuLa o poate repara. LuLa adoră moda. Îi place să privească fashionist-ele din Harajuku și Shibuya!!

Care sunt avantajele fizice când ești un manechin în lumea muzicii pop?

H-B: Primul lucru care îmi vine în minte sunt mișcările lor unice. Fiind manechine, ele au anumite restricții la încheieturi, dar asta dă naștere unor noi tipuri de mișcări. Poate ieși ceva de multe ori memorabil și este un alt mod de a comunica pentru ele, din moment ce ele nu pot vorbi.

Dorm vreodată FEMM? Și dacă da, ce anume visează?

W-T: Hmmm, mă întreb. Când suntem împreună ele sunt neutre, dar lăsate singure s-ar putea ca ele să fie visătoare. Nu suntem foarte sigure de chestia asta.

H-B: FEMM nu dorm ca oamenii, dar trebuie să le lăsăm să se odihnească pe păpuși pentru a se reface. Când sunt în recuperare, cine știe ce fac mințile lor. Este adorabil să te gândești la ce-ar putea visa ele!

În ce stil le place lui RiRi și lui LuLa să se machieze.

W-T: LuLa adoră machiajul pentru NYLON JAPAN × M·A·C pentru 2016 Halloween #trickormakeup.

H-B: RiRi adoră și ea #trickormakeup! Look-urile ei variază de la Japanese Beauty la sirenă. Care este favoritul tău?

Privește-le pe RiRi și LuLa cum devin intergalactice în seria noastră #TrickorMakeup Halloween cu Nylon.jp!

Vezi toate look-urile M·A·C x Nylon.JP ale celor de la FEMM chiar aici!!

Care este relația dintre FEMM și modă?

W-T: Când vine vorba de FEMM, garderoba lor are rol un important. Dl. Matsuoka de la GM Atelier înțelege complet conceptul FEMM și creează niște costume emblematice pentru ele, cum ar fi ținuta de școlăriță sau kimono-ul de latex. Acestea sunt foarte japoneze. Asistenții lui sunt geniali și FEMM au nevoie de ajutorul lor mereu.

Cum aleg FEMM să reprezinte frumusețea, stilul și cultura muzicală?

H-B: W-T și cu mine suntem mereu cu ochii pe noile trenduri și ce anume ar putea reprezenta Japonia. FEMM sunt născute în această țară, așa că vrem ca ele să fie mândre de cultura japoneză și să o răspândească în toată lumea.

Le place celor din FEMM filmul Mannequin?

W-T: Îl urmăresc stând nemișcate. Nu ne-am putea da seama dacă le place sau nu, dar cred că au sentimente contradictorii cu privire la acest film.

H-B: Ele nu conștientizează câteodată limita dintre lumea virtuală, ca cea a filmelor, și lumea reală, așa că noi, impresarele, trebuie să stăm cu ochii pe ele constant!

Superputerea favorită a FEMM?

H-B: Dacă RiRi ar avea superputeri sunt sigură că i-ar plăcea să aibă mai multe abilități de luptă.

Care este epoca favorită ca stil a celor de la FEMM?

W-T: Fiecare epocă are propriul stil și sunt sigură că lui LuLa îi plac toate, dar anumite machiaje nebune din anii '60 în stil pop art, moda atrăgătoare din acea epocă ar fi perfecte pentru adorabila LuLa.

H-B: RiRi are o față destul de chipeșă așa că machiajul colorat din anii '80 și moda de atunci ar arăta grozav pe ea.

Mâncarea favorită? (Ele mănâncă?)

W-T: Când am vizitat Nagoya, le-am luat niște Hitsumabushi pentru ele, dar n-au putut să mănânce. Dar le-a plăcut cum arată.

Care este cel mai important lucru pe care îl putem învăța de la manechine?

W-T: Dacă oamenii ar fi mai grijulii cu cei din jurul lor, ar fi o lume mai bună. Nu doar cu oamenii care sunt importanți pentru tine, dar și cu obiectele din jurul tău, cu situațiile și cu totul. Asta ne-ar ajuta să le înțelegem și pe păpuși. Pentru FEMM, totul din lumea asta este ceva nou. Așa că, să le privești reacțiile este ceva pur și onest. Este un lucru frumos.