Tu cine ești de Halloween?

Reprezinți Binele, Răul sau pe amândouă? Intră în caracter de Halloween cu ajutorul unei selecții hiper-transformative de produse iconice MAC, alese cu atenție pentru a obține o aură fermecătoare sau malefică.

The Sparkling Skeleton

Un favorit peren al sezonului, scheletul nemuritor a revenit la viață exact la timp pentru petrecere - cu un aspect orbitor, pe măsură.

Cunoaște produsele erou aflate în spatele acestui look de Halloween clasic și atemporal, cu un strop de strălucire adăugat de Artiștii nostri, și inspiră-te pentru a recrea acest look pentru tine.

Pași:
 1. Aplică Fix+ (Shimmer) - Goldlite pentru o bază instant luminoasă.
 2. Aplică nuanța ta de Studio Fix Fluid SPF 15 pentru a obține un ten mat pentru întreaga zi.
 3. Desenează formele oaselor feței de-a lungul obrajilor, ochilor, nasului și a frunții folosind Eye Pencil - Ebony pe o pensulă 219S Brush.
 4. Accentuează efectul de ombré estompând conturul folosind Eye Shadow - Charcoal Brown, apoi adaugă un strop de Bronzing Powder - Refined Golden pentru a adăuga dimensiune.
 5. Aplică pe buze Retro Matte Liquid Lipcolour - Dance With Me pentru un strop îndrăzneț de culoare mată.
 6. Crează un efect de sprâncene exagerate trasând linii care imită firele de păr, un efect de buze cusute trasând linii atente și contrastante și un contur îndrăzneț pentru lacrimi folosind pensula 209 Brush și Pro Longwear Fluidline - Blacktrack.
 7. Conturează un triunghi deasupra sprâncenelor și desenează un nas golit folosind Pro Longwear Fluidline - Blacktrack.
 8. Umple cusăturile din jurul buzelor folosind fardul alb vivid Eye Shadow - Gesso.
 9. Înfrumusețează plânsul malefic prin umplerea lacrimilor desenate cu fardul lichid Dazzleshadow Liquid - Flash And Dash. Aplică apoi acelasi fard lichid pe buze, pe colțul intern al ochilor și pe vârful nasului, pentru un strop de extra strălucire demonic de fermecătoare.
 10. Definește un smoky eye sumbru prin aplicarea fardului Eye Shadow - Charcoal Brown pe pleoape și prin adăugarea fardului Eye Shadow - Carbon pe colțul exterior al ochilor. Adaugă un strop de Bronzing Powder - Refined Golden pentru profunzime.
 11. Adaugă volum genelor cu In Extreme Dimension Lash Mascara.

The Couture Clown

Anul acesta, de Halloween, alege moda cu un simț al umorului.

Jonglează între o vedetă a anilor '80 și un arlechin cu acest look trendy, compus din produse și nuanțe care au dominat podiumurile acestui sezon.

Pași:
 1. Aplică nuanța ta de Studio Fix Fluid SPF 15 pentru a obține un ten mat pentru întreaga zi.
 2. Aplică o cantitate dramatică de fard Chrome Yellow din paleta Art Library: It's Designer pe colțul interior al ochilor.
 3. Conturează linia genelor superioare cu nuanța de fard Carbon, din aceeași paletă, pentru un smoky eye albastru închis, cu efect de ombré.
 4. Aplică nuanța de fard Triennial Wave, din aceeasi paletă pe peoape, până spre arcada ochiului.
 5. Aplică Chromagraphic Pencil - Primary Yellow pe linia apei.
 6. Aplică pe pleoapa inferioară nuanța de fard Gallerina, din aceeași paletă, folosind o pensulă 219S Brush, pentru un strop metalic de turcoaz.
 7. Sculptează un contur trăznet pe obraji folosind nuanța portocaliu-neon de fard Can’t Afford This, din aceeași paletă.
 8. Iluminează bărbia, nasul, buzele si obrajii cu Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle, pentru a da un plus de lumină și de intensitate look-ului.
 9. Conturează buzele cu Chromagraphic Pencil - Genuine Orange, pentru un strop de culoare intens saturată.
 10. Finisează look-ul prin aplicarea pe buze a Lipmix - Orange, folosind o pensulă 318 Brush, pentru cel mai vivid portocaliu.

The Extra-Terrestrial

Răpire extraterestră? Mai degrabă seducție extraterestră. Încearcă un look astro-obraznic, ieșit din această lume - cu un contur cosmic și o explozie de stralucire intergalactică.

Acest extraterestru are gânduri pașnice - tocmai la timp pentru Halloween.

Pași :
 1. Aplică nuanța ta de Studio Fix Fluid SPF 15 pentru a obține un ten mat pentru întreaga zi.
 2. Sculptează un contur cosmic care se întinde de-a lungul frunții și pe obraji, folosind nuanța de fard My Kid Could Make That din paleta Art Library: It's Designer.
 3. Definește-ți sprâncenele cu dexteritate folosind Great Brows - Taupe.
 4. Iluminează obrajii și arcada ochilor cu Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle.
 5. Uniformizează nuanța de fard Eye Shadow - Humid pe pleoapa inferioară, folosind o pensulă 219S Brush.
 6. Alege un look verde intens prin aplicarea nuanței de fard My Kid Could Make That, din aceeași paletă, pe peoapele superioare și inferioare.
 7. Aplică Dazzleshadow Liquid - Not Afraid To Sparkle pe centrul pleoapelor superioare.
 8. Folosind Duo Adhesive, aplică genele false 35 Lash pe pleoapele superioare și inferioare, pentru un efect dramatic si pentru lungime ieșită din această lume.
 9. Conturează peoapa superioară și linia apei folosind Pro Longwear Fluidline - Blacktrack.
 10. Aplică pe buze Retro Matte Liquid Lipcolour - Caviar.
 11. Presară o galaxie de stele pe obraji, folosind Glitter - Silver Stars, pentru a finaliza look-ul cu o explozie de stralucire intergalactică.

The Joker Face

Câștigă orice joc cu ajutorul cărții sălbatice supreme - pentru că, de acest Halloween, Jokerul este pariul suprem.

Află cum să îți menții fața de poker cu o gamă de nuanțe hiper-transformatoare și de produse esențiale, cu purtare îndelungată.

Pași:
 1. Aplică nuanța ta de Studio Fix Fluid SPF 15 pentru a obține un ten mat pentru întreaga zi.
 2. Folosind o nuanță mult mai deschisă de Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer, trasează formele ovale sub ochi și deasupra sprâncenelor, folosind o pensulă 195S Brush.
 3. Conturează centrul peoapelor superioare și al celor inferioare folosind Pigment - Blue Brown și Dazzleshadow - Try Me On, pentru o notă de strălucire.
 4. NDesenează o linie verticală deasupra centrului sprâncenelor și sub ochi, folosind Lip Pencil - Heroine.
 5. Aplică Eye Shadow - Carbon la baza liniilor trasate anterior, apoi unformizează în sus și spre exterior, pe frunte, și în jos, spre obraji, folosind Powder Blush - Sketch, pentru a crea un efect difuz de ombré, în formă triunghiulară.
 6. Crează un smoky eye puternic aplicând Powder Blush - Sketch pe pleoape și uniformizând Eye Shadow - Carbon pe centrul peoapelor.
 7. Folosind Duo Adhesive, aplică genele false 6 Lash pe peoapele superioare, pentru un aspect dramatic.
 8. In miscări circulare, aplică Powder Blush - Sketch pe vârful nasului, folosind o pensulă 217S Brush.
 9. Iluminează nasul, bărbia și zona T cu Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle. Aplică un strat și peste formele ovale, pentru intensitate.
 10. Aplică pe buze Lipstick - Heroine, pentru un strop mov intens de culoare mată.
 11. Conturează buzele cu Kohl Power Eye Pencil - Feline, extinzând colțurile înspre obraji.
 12. Finisează look-ul prin uniformizarea Eye Shadow - Carbon pe exteriorul liniilor exagerate ale buzelor, pentru a difuza și a adăuga adâncime.