MAC BEAUTY FAQ

CE PRIMER AR TREBUI SA FOLOSESC?

Primerele reprezinta un pas important in orice rutina de machiaj; considera primerul tau ca fiind baza perfecta ce iti ajuta tenul sa fie gata pentru fotografii.

Primerele MAC sunt concepute pentru toate tipurile de ten, in asa fel incat sa creeze o baza pentru un machiaj impecabil. Principalul scop al unui primer pentru machiaj este acela de a imbunatati textura pielii, fiind o modalitate excelenta pentru a obtine un aspect uniform. Cum stii, insa, care primer pentru machiaj iti este potrivit? Acest lucru depinde de ce efect iti doresti sa obtii si de tipul de ten pe care il ai.

Primerele pentru machiaj pot umple porii deschisi, pot diminua aspectul imperfectiunilor si al liniilor fine, pot hidrata sau matifia pielea si pot prelungi rezistenta machiajului tau. Cand iti doresti sa utilizezi un fond de ten, adauga si un primer in rutina ta. Un primer folosit inaintea fondului de ten poate reduce roseata, in cazul tenurilor sensibile, poate hidrata, reduce aspectul porilor deschisi, adauga luminozitate, usura procesul aplicarii machiajului, matifia si controla excesul de sebum. Un avantaj important este acela ca primerul va oferi longevitate fondului de ten, oferindu-ti un efect de ten perfect.

Pentru orice efect ti-ai dori, vei gasi in portofoliul MAC un primer pentru machiaj potrivit pielii tale.GASESTE PRIMERUL PERFECT

Oricare ar fi nevoile tenului tau, M·A·C are un primer potrivit.

PREP + PRIME NATURAL RADIANCEMINERALIZE TIME CHECK LOTIONPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME FIX +
PREP + PRIME NATURAL RADIANCEMINERALIZE TIME CHECK LOTIONPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME FIX

Controleaza excesul de sebum

-

Hidrateaza

-

Pentru toate tipurile de ten

CUMPARA ACUM

Netezeste textura pielii

-

Reduce aspectul porilor si al liniilor fine

-

Hidrateaza

CUMPARA ACUM

Reduce aspectul vizibil al porilor

-

Controleaza excesul de sebum

-

Matifiaza

CUMPARA ACUM

Calmeaza pielea

-

Hidrateaza

-

Imbunatateste aspectul machiajului

CUMPARA ACUM


EXPLOREAZA SI ALTE PRIMERE