Rachel O'Donnell

Marea Britanie și Irlanda
A Început în 2005

 • Cream Colour Base

  Formulă cremoasă, Acoperire contruibilă, Multifuncțional

  180.00 Lei

  Nuanță: Hush

 • Lip Pencil

  130.00 Lei

  Nuanță: Cherry

Despre Artist

Senior Artist Rachel O'Donnell

Linia de coastă bătută de vânt dinspre Atlantic a Galway-ului, în Vestul Irlandei a avut rolul de fundal pentru copilăria lui Rachel O'Donnell. În spatele unui văl de ploaie perpetuă, talentele ei artistice au prins rădăcini sub îndrumarea părinților ei a căror influență este foarte prezentă și azi în munca ei ca Senior Artist la M•A•C. Prin abordarea ei precaută, bazată pe procese clare, ea a creat look-uri pentru armate întregi de modele la numeroase săptămâni de modă și în editoriale de revistă în toată lumea.

Aici, ea ne va povesti despre sursele ei de inspirație, culmile carierei și look-urile ei favorite.

PE ARIPILE VÂNTULUI

"Sunt originară din Galway, de pe coasta de vest a Irlandei. Este un oraș vibrant și prietenos, plin de secrete ascunse și cu o frumusețe care este des ascunsă de valuri de ploaie. Eu îmi dezvoltam abilitățile creative fără să-mi dau seama, în timp ce mama mă învăța arte tradiționale iar tatăl meu era artist. Crescând la o aruncătură de băț de Oceanul Atlantic și de schimbarea continuă a peisajului, am început să apreciez toate tranzițiile, privind diferit lucrurile și găsind frumusețea în inocență. Natura este sursa mea de inspirație supremă. Se reinventează constant prin schimbările anotimpurilor, stare și ton, forțându-ne să vedem lucrurile în lumini noi și diferite."

PAL ȘI INTERESANT

"Eu mă simt bine în pielea mea albă și mi-o pun în evidență cu niște sprâncene bine definite și texturate și cu buze roșii. Îl consider un look simplu și puternic în acelaș timp. Stud Brow Pencil îmi permite să trasez linii fine sși să obțin o textură similară cu firele naturale, iar când este folosit mai apăsat oferă opacitate și definiție. Rujul Ruby Woo asortat cu Lip Pencil în nuanța Cherry este look-ul meu preferat pentru buze roșii, indiferent de sezon. Îl folosesc cu toate produsele mele favoite; Pro Longwear pentru a ascunde imperfecțiunile pielii și Extreme Dimension Lash pentru a adăuga definire și dramatism genelor mele."

ATRACȚIA SHOW-ULUI

"Să fii în culise este ceva unic. Este atât de multă tensiune, entuziasm, creativitate și colaborare. Imposibilul devine posibil prin munca în echipă. Un show de care îmi voi aduce aminte mereu este Giles Deacon în Septembrie 2011, unde îmi amintesc că am simțit o mulțumire copleșitoare văzând look-urile la care lucrasem de pe marginea scenei. Atunci când lucrez cu multe fotomodele, mă concentrez asupra pielii. O aplicare bine gândită a fondului de ten va eleva trăsăturile și este de multe ori suficient, fără a mai adăuga nimic. Le spun fotomodelelor să aibă o rutină de îngrijire a pielii rapidă dar strictă pentru a-și menține pielea hidratată. Este esențial pentru orice tip de piele, chiar și pentru pielea albă ca a mea!"

Artist Faves: Rachel O