Victor Cembellin

Statele Unite
A început în 1995

DESPRE ARTIST

VICTOR CEMBELLIN

Senior Artist Victor Cembellin are o filozofie simplă în ceea ce privește machiajul: "are o abilitate unică de a corecta postura emoțională." De la folosirea de Crayola Washable Markers pe propria față când era copil - și bucurându-se de modul în care se transforma dintr-un monstru într-un moșneag (vai!) - s-a orientat către învățarea unor trucuri mai subtile ale meseriei. În ziua de azi, trăiește în San Francisco unde lucrează la editoriale, spectacole de modă și film. Aici ne va spune despre ascensiunea sa colorată către faima internațională.

MODĂ ÎN ORAȘUL CEȚOS

"În San Francisco sunt câte două persoane din fiecare colț al lumii. Orașul este un mare amestec de culturi, etnii și gusturi. Suntem un oraș super relaxat pe timpul zilei și un oraș "aranjat" noaptea. Stilul ține clar de individualitate. Ador Eye Kohls de la M·A·C pentru a transforma rapid look-ul de zi într-unul de noapte. Aplicând umbre ca Phone Number, Teddy și Tarnish pe partea inferioară a ochiului, nu doar că este rapid dar este și ușor pentru o tranziție de la look-ul de zi la cel de noapte."

ROȘU ÎN FAȚA OCHILOR

"Imaginația mea a fost dintotdeauna activă. Am fost un copil cu înclinații artistice cu prea multă creativitate și prea mult timp liber! Asta a evoluat foarte rapid într-o dragoste serioasă pentru machiaj și îmi amintesc prima mea achiziție a unui ruj M·A·C mai exact Dubonnet, nici nu pot număra câte femei am machiat cu el în acea vară. Sora mea, mama, mătușa, prietene, vecine...toată lumea a primit Dubonnet și trebuie să spun că încă a rămas nuanța mea favorită, urmată îndeaproape de Russian Red. Al doilea oraș favorit pentru mine, după San Francisco, este Paris, și dacă mă duc acolo, îmi iau cu mine Russian Red. Este o nuanță diferită de Dubonnet - mai deschisă, puțin mai îndrăzneață, dar am ajuns să o iubesc aproape la fel de mult."

FOARTE COOL

"Au fost atât de multe momente în cariera mea când a trebuit să mă opresc și să spun 'Victor, amintește-ți asta, este o oportunitate unică în viață!' Am adorat ședința foto pentru coperta CD-ului single 'Best Best' al lui Missy Elliot. Nu doar că a fost încântată cu machiajul ei din ziua aceea, dar m-a lăsat să îi aerografiez steluțe roz pe față, ceea ce ilustrează nivelul de încredere dintre noi care a rezultat din câțiva ani de muncă împreună. Industria frumuseții implică foarte multe sentimente - un makeup artist are literalmente fața (și de multe ori și respectul de sine al) subiectului său în mâinile sale. Așa că am învățat să fiu amabil și să mă conectez la persoana din fața mea."

Produsele favorite ale artistului: Victor C