Nicole Thompson

Australia
A început în 2003

 • Amplified Lipstick

  Ultra-cremos, Aspect semi-lucios, Hidratant

  135.00 Lei

  Nuanță: Saint Germain

 • Pigment

  Intensitate Construibilă, Culoare Bogată

  150.00 Lei

  Nuanță: Kitschmas

 • Eye Pencil

  Confortabil, Culoare bogată, Precizie

  125.00 Lei

  1.45 g / Coffee

DESPRE ARTIST

Pentru Senior Artist Nicole Thompson,

creativitatea nu cunoaște limite. Artista de origine australiană, care este specializată în body art, machiaj teatral și avant-garde, creează fără reguli și este pasionată de a îmbina dragostea față de arte cu design corporal inovativ, travesti sau chiar machiaj de mireasă. "Le văd pe toate ca piese de artă în mișcare," spune ea. Fie că lucrează cu dansatorii de la Cirque du Soleil pentru a crea look-urile lor dramatice care captează toate privirile, fie că face înconjurul lumii dând naștere trendurilor de top ale sezonului în cadrul săptămânilor internaționale ale modei, M·A·C este lumea minunilor lui Nicole.

FABULOȘII ANI '40

"Ador stilul de păr și machiajul anilor 1940. Ador faptul că femeile depuneau atât de mult efort pentru look-ul lor - este ceva ce mi-aș dori ca femeile din ziua de azi să mai facă. Ele nu plecau de acasă fără să își aranjeze părul și să își coordoneze ținuta și nu se concentrau doar pe un singur element, toată fața trebuia să fie aranjată imaculat. Ochii erau foarte definiți, sprâncenele aveau o formă, obrajii luceau și buzele erau impecabile și glossy."

INIMA ARTEI

"Pictura, pictura și iar pictura - ador să mă pierd în ea. Tot stresul și toate grijile din viața mea par să dispară imediat cum pun mâna pe un creion sau pe o pensulă. Ador pictura în ulei și am foarte multe tablouri prin casele familiei mele și prin propria casă. Îmi place să desfac haine și să le reasamblez. Găsesc foarte multă plăcere în modifica piese vintage pentru a creea propriile piese de artă. Arta este pasiunea mea."

JOBUL DE VIS

"Pe parcursul anului călătoresc cu munca la săptămânile internaționale ale modei ca parte din echipa Pro. Am lucrat la niște show-uri dinamice și emblematice cum ar fi Vivienne Westwood, Marni, Dsquared, Just Cavalli, Pucci, Giambattista Valli, Collete Dinnigan și Moschino. A fost incredibil să fac asta în ultimii ani. Am lucrat cu toți eroii mei în domeniul machiajului - Val Garland, Alex Box și Tom Pecheux - și am învățat atât de multe din toate show-urile la care am lucrat!"

 

Artist Faves: Nicole T