Michele Magnani

Italia
A început în 1999

DESPRE ARTIST

Senior Artist Michele Magnani

a călătorit prin toată lumea. A trăit în Spania, Australia și Kenya timp de șapte ani, acesta își găsește inspirația din vastele cunoștințe și experiențe atunci când creează look-uri. Dar Italia, locul unde s-a născut și a crescut, rămâne dragostea lui adevărată. Stabilit în Florența, Toscana, ne explică cum familia sa și cultura locală a cafenelelor continuă să-i influențeze munca.

Parfumuri Perfecte

"Când eram copil, mama și sora mea mă luau cu ele când se duceau la programări în magazinele de cosmetice ale diverselor branduri. Eram fascinat! De cum ajungeam acasă încercam să recreez look-urile pe care le văzusem. Mama și sora mea au fost și încă sunt fanele mele numărul unu."

Păstrează Glamour-ul

"M-am îndrăgostit de rujul VIVA GLAM prima dată când l-am folosit și este în continuare produsul meu favorit. Atunci când este folosit în combinație cu balsamul de buze Prep + Prime Lip, cu creionul de buze Brick și aplicat cu pensulă de buze 316 creează efectul unor buze de superstar. Aș recomanda să-ți păstrezi buzele catifelate și pline cu fantasticul balsam de buze VIVA GLAM Ricky."

Caffé Crema

"Ce îmi place cel mai mult să fac este să stau într-o cafenea și să mă uit cum trece lumea. Îmi place să creez povești referitoare la cine sunt oamenii, unde se duc și cum a fost ziua lor. Într-un astfel de cadru mi-am dat seama că trendul în Italia este smoky eye pe maro ca look de zi. Pentru a-l crea folosește creionul de ochi Stubborn Brown Powerpoint, cu fard de ochi Brulé sau Espresso. Începe mereu cu Studio Moisture Tint pentru a crea o culoare uniformă pe piele și pentru cearcăne, aplică anticearcănul Select Cover-up aplicat cu pensula 224 Tapered Blending."

 

Artist Faves: Michele M