Melissa Gibson

Canada
A început în 1991

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Woodwinked

 • Pro Longwear Paint Pot

  Primer pentru ochi/Fard Cremos, Rezistență de 24h, Intens pigmentat

  155.00 Lei

  Nuanță: Painterly

DESPRE ARTIST

Senior Artist Melissa Gibson

și-a început povestea de dragoste cu machiajul datorită mamei sale, dragoste care a devenit mai puternică în timp, iar azi ea își crește propriii copii. O tradiționalistă, ea recunoaște că a fost dintotdeauna un fan al produselor clasice M·A·C, printre care faimosul ruj Russian Red. Pentru Gibson, machiajul este o formă de artă și un mod de a spune povești. Nu doar că i-a permis să călătorească în jurul lumii, dar și să întâlnească oameni și să le audă poveștile. Aici, ea se destăinuie cu privire la călătoria ei fascinantă și plină de recompense.

O Fată pentru toate Anotimpurile

"Sunt născută și crescută în Canada. Fetele canadiene sunt inteligente, dar nu se remarcă prin machiaj. Trăim conform anotimpurilor noastre temperate și produsele noastre variază în funcție de vreme. Vara, mascara rezistentă la apă ca Zoom Waterfast Lash e grozavă, cu Studio Moisture Tint SPF 15. Toamna ar fi un look mai domolit poate cu un shot de culoare pe buze cum e rujul Show Orchid. Primăvara, culoarea ne face mai fericite, în timp ce iarna avem nevoie de puțin mai multă acoperire și de o culoare mai intensă pe pomeți. Fardul de obraz Mineralize Warm Soul Mineralize Blush este una din nuanțele acelea perfecte. Adaugă căldură pielii, dar lasă și o ușoară strălucire pentru a readuce la viață fața."

Mamă Dragă

"Cea mai veche amintire legată de machiaj este atunci când o priveam pe mama cum se machia. Cred că este din cauza că ea m-a făcut să fiu interesată de această profesie. Ea făcea tușul de ochi lichid să pară atât de ușor de mânuit și este în continuare una din tehnicile mele favorite de aplicare. Ador partea tehnică a machiajului aproape la fel de mult cât ador cea artistică.

TLC

"Una din cele mai emoționante experiențe ale carierei mele a fost să realizez machiajul unei fete al cărui frate era în spital, murind de SIDA. Ea luase o pauză de la îngrijirea acestuia și venise să cumpere rujul VIVA GLAM. Habar nu aveam ce se întâmpla în viața ei. M-am oferit să o machiez și ea a acceptat. După ce am vorbit cu ea o vreme, mi-a spus povestea ei. E incredibil ce poate face machiajul. Întâlnirea aceea întâmplătoare m-a făcut să mă simt că am făcut mult mai mult decât să machiez fața cuiva."

Artist Faves: Melissa Gibson