Maite Tuset

Spania
A început în 1998

DESPRE ARTIST

Senior Artist Maite Tuset

este expertă în look-uri dramatice. Luându-și inspirația din Spania nativă, este o fană a look-urilor intense pentru ochi și a buzelor luxuriant pigmentate. Născută în Valencia, Tuset a lucrat în Barcelona și mai recent în Madrid. Cariera ei a început în dulapul cu machiaj al mamei ei și a avansat rapid, după ce abordarea ei experimentală a strâns o armată fidelă de fani. Aici va vorbi despre sfaturile ei pentru obținerea perfectă a unui look de vară și menținerea în tendințe.

Legată de Baleare

"Mai am multe locuri de descoperit în lume, dar cel mai idilic loc pe care l-am văzut este Formentera, o insulă magică din Insulele Baleare. Dacă aș zbura acolo acum, mi-aș lua Graphblack Technakohl Liner pentru că îl folosesc oriunde, Face and Body Foundation pentru că este perfect pentru un loc însorit și Haute & Naughty Lash pentru a putea alege gene naturale sau extra volum."

 

 

Cafea cu Lapte

"Acolo unde locuiesc, oamenii urmează tendințele. Sezonul acesta buzele sunt cel mai important lucru: culori aprinse cu un ten natural, luminos, sănătos. Pe de altă parte, am niște look-uri favorite la care mă întorc mereu. Ador Eye Pencil în nuanța Coffee și îl folosesc pentru a adăuga umbre prin estomparea lui cu 239 Eye Shader Brush. Adaug mai mult Graphblack Technakohl Liner în jurul ochilor și o atingere de culoare pe buze, cum ar fi rujul Media, amestecat cu balsam de buze pentru a-l face mai natural. În ultimul rând adaug încă o atingere cu vârfurile degetelor pe obraji."

Zămbiți!

"Într-o zi pe când lucram la Barcelona a venit un tip și m-a rugat să îi dau un burete pentru a îndepărta machiajul. Apoi, după ce i-am explicat diferitele tipuri de produse demachiante de la M·A·C, acesta a pus mâna pe un burete și l-a pus în buzunar. I-am zis, "O, nu, nu băiete, trebuie să-l plătești!" El s-a purtat ca și când nu avea habar. I-am zis să scoată buretele și el a început să râdă și mi-a zis "Zâmbește! Ești la TV!"

Artist Faves: Maite T