Louise Zizzo

Statele Unite
A început în 1994

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Smolder

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Shroom

 • Pigment

  Intensitate Construibilă, Culoare Bogată

  150.00 Lei

  Nuanță: Tan

 • Cream Colour Base

  Formulă cremoasă, Acoperire contruibilă, Multifuncțional

  180.00 Lei

  Nuanță: Pearl

DESPRE ARTIST

Senior Artist Louise Zizzo

știe cât de ocupate sunt clientele și are o serie de sfaturi pentru evidențierea frumuseții tale interioare atunci când ești pe fugă. Originară dintr-un oraș mic chemat Buntingford din zona rurală a Angliei, ea s-a mutat în SUA în urmă cu 20 de ani și acum locuiește în San Leandro California. "Soarele strălucește mereu!" spune ea, în timp ce ne împărtășește din secretele ei de frumusețe, inclusiv cheia pentru un ten luminos, cum să execuți la fix un look senzual pentru ochi și cum să te comporți în fața starurilor de la Hollywood.

Skin Fixer

"După ce stai toată ziua la soare, pielea ta are nevoie de puțină iubire. Crema Complete Comfort îmi hidratează instant pielea și ajută la calmarea ei; nu pot trăi fără ea, nici personal, nici profesional. Adaugă și Prep & Prime Beauty Balm, care se poate folosi foarte bine și când te duci la plajă dar și seara. Are textură lejeră, potrivită pentru un climat fierbinte și îți face pielea să arate de un milion de dolari fără să îți acopere bronzul! Și mai are și SPF 35 pentru protecția ta."

Socializând

"M-am distrat grozav pe durata carierei mele și am o mulțime de amintiri plăcute, dar dintre acestea, una care iese în evidență este o întâmplare din primele zile de când m-am mutat în SUA, pe când lucram la Nordstrom. Nu o să uit niciodată cum a venit Shirley Temple la magazin, pur și simplu nu credeam că e ea! Stăteam acolo împietrită și doar mă holbam!"

Eye Spy

"Când ies în oraș, îmi place să adaug mai multă profunzime feței mele prin evidențierea și conturarea cu Mineralize Skinfinish și să îmi accentuez ochii adăugând creion de ochi kohl Feline întins pe toată pleoapa. Acesta e un produs grozav. Poți să alegi orice variantă și să îi adaugi o notă de senzualitate, are o textură atât de bogată și cremoasă în încât poți defini, intensifica sau întinde pentru a crea un look sexy în două minute! Dacă te așteaptă o noapte lungă, îți recomand mascara Extended Play Gigablack, pentru o ondulare de durată a genelor și pentru rezistența la întindere. O, să nu uităm de sprâncene. Lingering Eye Brows este produsul pe care toată lumea încearcă să mi-l fure din trusă!"

Artist Faves: Louise Z