Keri Blair

Statele Unite
A început în 1996

 • Pigment

  Intensitate Construibilă, Culoare Bogată

  150.00 Lei 75.00 Lei

  Nuanță: White Gold

 • Eye Shadow (Pro Palette Refill Pan)

  Culoare Bogată, Profesional, Rezervă Pro Palette

  90.00 Lei

  Nuanță: Satin Taupe

DESPRE ARTIST

Keri Blair

Senior Artist Keri Blair a crescut în zona rurală a Maryland-ului, exact la marginea orașului Washington D.C. Astăzi ea locuiește în Brooklyn, NY, "în epicentrul unei comunități diverse și creative." Drumul ei spre oraș este marcat de amintiri legate de machiaj. "Când eram copil, mama mea și cu mine o vizitam pe sora mea în New Jersey, care era aproape de Englishtown Market. Mi-am cumpărat primul fard de ochi acolo când aveam 9 ani." Keri a descoperit M·A·C în 1993 și n-a mai privit înapoi de atunci.

Bărbați în Negru

"Am aflat prima dată despre M·A·C într-un salon de unghii. Aceste femei stăteau și vorbeau despre o nouă linie de machiaj la Nordstrom unde toți artiștii erau îmbrăcați în negru. Ziua următoare m-am dus să văd despre ce se făcea atâta vâlvă. Atunci m-am îndrăgostit de rujul XTC: un amestec de nuanțe argintii, mov și maro. Era Perfecțiune!"

Regalitatea Modei

"La începutul carierei mele ca Senior Artist trebuia să îl ajut pe Rafael Pita pentru show-ul Oscar de la Renta. Am ajuns la showroom pentru testul de machiaj și acolo: Oscar în persoană, făcând proba Karolinei Kurkova! Îmi aduc aminte cum stăteam acolo gândindu-mă 'OMG cum am ajuns aici'! Eram copleșită; a trebuit să mă lupt ca să îmi păstrez concentrarea. Atunci am realizat cât de norocoasă sunt să am așa o carieră care mi-a adus tipul acela de momente. A fost destul de spectaculos."

Locuri în Primul Rând

"Locuind în New York, unde circul foarte mult cu transportul în comun, am posibilitatea să observ spectacolul urban și să vad cum abordează femeile ritualurile lor de beauty. Este un loc grozav pentru a fi un voyeur al machiajului. Observ că femeile aici preferă fondurile de ten, mascara cu efect dramatic precum Zoom Lash, creionul de ochi Technakohl în culoarea Graphblack și o nuanță naturală pe buze ca Twig. Acestea sunt produsele esențiale pentru a obține un look business casual pe care îl poți purta atât la ședințe cât la un drink cu prietenii!"