John Stapleton

Statele Unite
A început în

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Sketch

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Phone Number

 • Eye Shadow (Pro Palette Refill Pan)

  Culoare Bogată, Profesional, Rezervă Pro Palette

  90.00 Lei

  Nuanță: Club

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Minted

Despre Artist

JOHN STAPLETON

"Urban cool și puțin neconvențional," spune John Stapleton pentru a descrie Săptămâna Modei în orașul său natal, New York. Este o descriere potrivită și pentru abordarea sa pentru machiaj. Pentru că locuiește în LA, stilul său are influențe atât din estul căt si vestul țării. "Presupun că sunt undeva la mijloc," explică el. "Complicat, semi-prețios și semifinisat. Îmi plac liniile curate și un anumit element surpriză atunci când vine vorba de machiaj, dar îmi place și un element mai puțin structurat ca o cireașă pe tort. Cum ar fi un tuș de ochi complicat și niște gene alături de un gloss simplu și nestructurat." Aici, el vorbește cu noi despre unele din cele mai dragi amintiri ca M·A·C Senior Artist, și ne dezvăluie informații despre produse fără de care nu ar putea lucra.

De pe o Coastă pe alta

"LA este amuzant. Femeilor le place să cumpere produse de machiaj și să nu le poarte! Machiajele pe care le vezi pe stradă pot fi bronzate și sexy sau natural și delicat. Femeile îndrăznesc sa poarte culori puternice de ruj din când în când, de obicei seara. În New York însă, totul este cu accent pe machiajul ochilor. Pentru look-ul suprem high-glam folosește pensula 210 Precise Eye Liner Brush și Blacktrack Fluidline. Acoperă genele cu Zoomfast Black Lash, treci cu pensula 210 pe linia genelor și trasează o codiță la capăt. Pentru un look mai delicat folosește Smolder Eye Kohl, pe interiorul ochilor și de jur împrejur. Fă-l intens."

Alarmă de gradul 1

"Produsul de care m-am îndrăgostit din gama M·A·C a fost VIVA GLAM I. Prima dată l-am văzut la RuPaul. Încă este cel mai bun roșu cărămiziu de pe piață și 100% din încasări ajută oamenii cu SIDA. Am avut privilegiul de a lucra cu mulți oameni simpatici în timpul petrecut la M·A·C. Una din ședințele mele foto favorite a fost o copertă de revistă cu Kelly Osbourne. Tocmai venea de la DWTS și arăta grozav! Am folosit HD Airbrush Formula, Blacktrack Fluidline, 7 Lash și diverse culori de buze. Transformarea lui Kelly a fost memorabilă pentru mine. M-am bucurat de călătoria ei și m-am simțit privilegiat să-i fiu alături."

Șoc

"Pentru mine Cream Colour Base în nuanța Shell este cel mai important și mai versatil produs din gama M·A·C. Merge aplicat pe ochi, obraji și buze. Nimic nu întrece acel luciu superb și totul într-un singur produs Folosește-l alături de Strobe Cream pe umeri. Ultimul sfat ar fi: nu subestima niciodată importanța pensulelor bune! Eu folosesc 188 Small Duo Fibre Face Brush pentru crema de față, fond de ten și fard de obraji, 252 Large Shader Brush pentru aplicarea rapidă a fardului de ochi și 224 Tapered Blending Brush pentru uniformizare."