Haritha Shan

Malaezia
A început în 2004

 • SHEERTONE BLUSH

  170.00 Lei

  Nuanță: Gingerly

 • Satin Lipstick

  Creamy, Medium Buildable Coverage, Satin Finish

  135.00 Lei

  Nuanță: Cherish

DESPRE ARTIST

HARITHA SHAN

Crescând și lucrând în Kuala Lumpur, Senior Artist Haritha Shan a beneficiat de o enormă inspirație. "Reclamele noastre turistice nu mint," glumește ea, "chiar este "Malaezia, cu adevărat Asia!" Cu origini chineze și indiene, ea spune că nu există loc mai bun pentru gusturi și stiluri eclectice. Ea aici și-a început cariera, ajutând echipa de majorete a școlii, înainte de a stăpâni tehnica de aplicare a tușului de ochi lichid. "Îl ador" se confesează ea. "Folosesc toate tipurile, fie că e gel, lichid, creion sau cremă." Repertoriul ei este însă mult mai cuprinzător, după cum ne va spune chiar ea despre traiectoria ei de 10 ani în care a devenit una din cele mai iubite artiste M·A·C.

2, 4, 6, 8…

"Prima mea experiență cu machiajul datează din liceu când am avut ocazia sa machiez echipa de majorete. Nu mai pusesem mâna pe o pensulă de machiaj până atunci! Cu zero cunoștințe și experiență pe care să mă bazez, m-am orientat după cum am simțit și am făcut cum mi s-a părut mie în regulă. Acele biete fete au fost cobaii mei și încă îmi e frică să mă uit la pozele de atunci să văd ce le-am făcut. Mă bucur că mi-am îmbunătățit abilitățile de atunci."

Asul Bazei

"Secretul este sa folosești o bază bună, iar eu de obicei îmi mențin look-ul foarte natural dimineața și adaug ceva diferit seara. Acest lucru este foarte ușor de făcut cu Feline Kohl Power Eye Pencil și un strop de ruj mat culoarea Honeylove. Sunt total obsedată de Waveline Fluidline, pe care îl poți manipula pentru a obține o nuanță de indigo sau albastru închis. Pentru look-uri naturale de zi recomand Pro Longwear SPF 20 Compact Foundation, care oferă acoperire minunată și protecție solară și Mineralize Skinfinish Natural în nunanța Dark pentru că poate creea un contur bun și îl poți aplica foarte bine atât ochi cât și în pomeți."

Fata Barbie

"Lucrez la M·A·C de zece ani, și am început în magazin. Ședința mea foto favorită a fost de departe Barbie loves M·A·C! Eram nouă în companie și a fost primul eveniment M·A·C la care am participat. A avut un mare impact asupra mea. A fost cu adevărat magic să o văd pe Barbie cum prinde viață in diferite variante de tonuri de piele. În special o Barbie adevărată cu aceeași culoare de piele ca a mea! Parcă am retrăit un moment din copilărie si evenimentul acela mi-a insuflat filozifia brandului M·A·C."

Produsele favorite ale artistului: Haritha S