Gisel Calvillo

Mexic
A început în 2003

 • Eye Shadow (Pro Palette Refill Pan)

  Culoare Bogată, Profesional, Rezervă Pro Palette

  90.00 Lei

  Nuanță: Expensive Pink

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Sketch

 • Cream Colour Base

  Formulă cremoasă, Acoperire contruibilă, Multifuncțional

  180.00 Lei

  Nuanță: Hush

DESPRE ARTIST

Senior Artist Gisel Calvillo

adaugă o notă latină look-urilor ei deosebite, foarte elegante. Născută în Mexic, ea și-a început cariera în San Francisco. Zilele acestea o găsim lucrând la editoriale de modă din toată lumea și petrecându-și foarte mult timp în Caraibe. Nu este deloc surprinzător că printre hobby-urile ei se află și călătoritul, dar și dansul Salsa, care în opinia ei îi dă un sentiment de încredere în sine. "Este important să te simți bine," explică ea, amintindu-și machiajul pe care l-a aplicat unei femei care trecea printr-un divorț. "A fost important să o ajut să devină conștientă de valoarea ei proprie." Aici Gisel ne va spune puțin mai mult despre cariera ei de până acum, o carieră marcată de evenimente și satisfacții.

Pisică Glamour

"Am adorat rujul de când eram mică. Dansul Salsa este unul din hobby-urile mele favorite și este un lucru comun ca dansatoarele să poarte o nuanță deschisă. Îmi place să am o abordare minimalistă când vine vorba de look-ul meu așa că folosesc mascara Opulash și rujul Ruby Woo. Ador strălucirea și unul din momentele cheie ale carierei mele a fost să lucrez pentru premiile Latin Grammy."

Totul Stă în Amestec

"Când am decis să devin profesionistă totul era legat de ochi. Amestecarea culorilor era pasiunea mea. Mereu încep folosind anticearcăn Studio Finish pentru că mă ajută să acopăr cearcănele. De obicei amestec și puțină cremă hidratantă pentru a face textura mai ușoară. Dacă ies în oraș folosesc un creion Teddy sau creionul kohl Smolder pe mucoasă și o mascara mai grea pentru extra volum."

Deliciu Turcesc

"Unul din locurile mele favorite din toată lumea este Instanbul în luna Semptembrie. Dacă vizitez orașul, îmi iau anticearcăn Mineralize pentru că se aplică atât de ușor pe piele pentru un aspect lipsit de imperfecțiuni. Mi-aș mai lua și mascara Extended Play - o formulă rezistentă la apă care rezistă la întindere și nu face cocoloașe - și fard de obraz Style, care are o nuanță frumoasă sărutată de soare ce îmi încălzește subtil tonul pielii."

Artist Faves: Gisel C