Fatima Thomas

Statele Unite
A început în 2000

 • Pigment

  Intensitate Construibilă, Culoare Bogată

  150.00 Lei

  Nuanță: Tan

 • Satin Lipstick

  Creamy, Medium Buildable Coverage, Satin Finish

  135.00 Lei

  Nuanță: Rebel

 • Matte Lipstick

  Cremos, Acoperire maximă, Aspect mat

  135.00 Lei

  Nuanță: Russian Red

 • Matte Lipstick

  Cremos, Acoperire maximă, Aspect mat

  135.00 Lei

  Nuanță: Lady Danger

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Amber Lights

DESPRE ARTIST

Senior Artist Fatima Thomas

este o Sudistă cu influențe din Midwest (zona central-vestică SUA). Acum locuiește și lucrează în Harlem, unde își petrece timpul cu prietenii, cele două pisici și dansând pe muzică house. O serie de pasiuni îi servește drept sursă de informație pentru munca ei. Conform propriilor ei cuvinte, "Ador arta abstractă, muzica plină de pasiune și dansul." De asemenea, aceasta adoră să se treazscă drevreme, la răsăritul soarelui pentru a începe lucrul la dezvoltarea neobosită a propriilor idei. Pentru Thomas, idila cu lumea machiajului a început în anii '70, odată cu niște momente furate în dulapul mamei ei...

Peruci

"Cea mai veche amintire de machiaj este legată de momentele când mă furișam în șifonierul mamei, jucându-mă cu produsele ei de machiaj și încercându-i perucile. Voiam să semăn cu Lena Horne sau Diahann Carroll. Erau anii '70 și orice femeie deținea o perucă. După asta, interesul meu legat de machiaj a crescut și mi-am început cariera lucrând în magazin. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci. Acum câțiva ani, o echipă de Senior Artiști M·A·C au susținut Life Ball în Viena. Am avut șansa să o întâlnesc pe Whoopi Goldberg, care a fost una din artistele mele favorite din toate timpurile."

Totul Ține de Strălucire

"Mă simt norocoasă pentru faptul că am o piele frumoasă, așa că folosesc Lustre Drops în Sun Rush pentru a adăuga dimensiune și strălucire trăsăturilor mele. Sunt un mare fan al cremei Lightful Moisture și al Studio Moisture Tint SPF 15. Dacă ai probleme cu pielea ți-aș recomanda Prep + Prime Moisture Infusion. Hidratarea face diferența între aspect mătuit și aspect sănătos. Folosește împreună cu Prep + Prime Skin Smoother, care îți îmbunătățește imediat aspectul pielii, făcând-o să arate perfectă."

Prin Harlem

"Modul meu favorit în care să-mi petrec seara este să stau prin Harlem, să împart o masă cu prieteni buni, să mă uit la un film bun cu pisicile mele sau să dansez pe muzică house. Dacă ies în oraș, îmi place să folosesc Feline Kohl Power Eye Pencil. Este cel mai închis negru și îmi face ochii foarte sexy și seducători."

Artist Faves: Fatima T