Fabiana Gomes

Brazilia
A început în 2002

 • Mineralize Blush

  Minerale Coapte, ultra-lejer, Acoperire Mică

  190.00 Lei

  Nuanță: New Romance

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Chrome Yellow

 • Cremesheen Lipstick

  Cremos, Acoperire medie construibilă, Aspect semi-lucios

  135.00 Lei

  Nuanță: Crème d'Nude

DESPRE ARTIST

Senior Artist Fabiana Gomes 

este tot timpul pe fugă. Ea își descrie propriul stil ca fiind "urban și simplu,", lucru pe care îl pune pe seama ritmului rapid al vieții din orașul său natal São Paolo, cel mai mare oraș din Brazilia. "Am foarte puțin timp la dispoziție pentru a mă machia," se confesează ea, "de obicei mă poți vedea machiându-mă în taxi sau în avion." Look-ul ei de bază este o piele perfectă, cu buze roșii, iar ea este bucuroasă să vadă relansarea nuanțelor clasice de ruj atât în țara ei natală cât și în străinătate. Aici ea ne va împărtăși sfaturile ei pentru punerea în valoare a ochilor, cum anume îți poți da o strălucire naturală și cum poți să îți transformi look-ul de zi într-unul de seară.

Sincronizarea Buzelor

"În zilele noastre totul este despre buze, buze și iar buze. Femeile braziliene sunt obsedate de buze! Pot fi roz, corai și desigur, ROȘII. Pielea trebuie să arate cât mai natural. Femeilor le place să audă: "O, ce superb arată pielea ta!" Nu le place:"Ce fond de ten folosești?" Produsele de bronzare sunt clasice și acum le folosim pentru a crea umbre și pentru a accentua pomeții. Refined Gold este o nuanță uimitoare și are o strălucire subtilă.

Praf de Oraș

"Stilul meu semnătură este foarte urban și simplu. Ador să atrag atenția asupra unei singure trăsături a feței. Mă simt goală dacă nu am buzele date cu ruj roșu - Russian Red este preferatul - iar atunci când aleg look-ul smoky eyes, îmi place să îl realizez cu Smolder, Tarnish sau Teddy Eye Kohl și mascara Haute & Naughty din plin. Dacă îmi transform look-ul de zi în look de seară, folosesc Fluidline în Blitz & Glitz; culoarea este uimitoare: negru cu aur perlat. Clasic și sofisticat! Și pentru un smoky eye intens, folosesc pensula 242 Shader..

Lumini, Cameră, Acțiune!

"Am făcut la un moment dat o ședință foto superbă în Paris cu o actriță braziliană. I-am schimbat sprâncenele - le-am făcut mai mari și le-am ridicat. Pentru acest efect am folosit Impeccable Brows combinat cu Eye Brows in Spiked. Ideea a fost să le împing în sus într-un mod aspectuos. La aceste sprâncene am adăugat niște buze roșii folosind Russian Red și creionul de buze Cremestick în culoarea Red Enriched. Am vrut ca ea să arate ca o regină contemporană! Toate outfit-urile au fost roșii: dramă intensă, glamour intens, frumusețe intensă!"

Artist Faves: Fabiana G