Cher Webb

Marea Britanie
A început în 2001

 • Matte Lipstick

  Cremos, Acoperire maximă, Aspect mat

  135.00 Lei

  Nuanță: Kinda Sexy

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Teddy

 • Retro Matte Lipstick

  Rezistență îndelungată, Acoperire Maximă, Aspect total mat

  135.00 Lei

  Nuanță: Ruby Woo

DESPRE ARTIST

Senior Artist Cher Webb

este influențată de stilul grunge-ul din Londra ca nimeni alta. Marea iubitoare a creioanelor kohl, preferă un look "cu aspect purtat îndelung" și crede că machiajul arată mai bine la câteva ore după ce a fost aplicat. Referințele ei sunt variate și eclectice, cu o inspirație din viața petrecută predominant la Londra dar acoperind și călătorii în jurul Europei. Aici, ea ne va spune despre cum lucrează în ceea ce ea descrie ca fiind "cel mai unic oraș al lumii," în timp ce oferă niște sfaturi cu privire la folosirea produselor ei favorite din gama M·A·C.

Lumină Strobe

"Primul produs M·A·C de care m-am îndrăgostit a fost Strobe Cream. L-am folosit pe tot corpul în vara în care am început să lucrez la M·A·C și mi-a schimbat viața! În continuare îl folosesc ca highlighter în fiecare zi. De asemenea, mai ador pudra Blot. E un produs de care lumea se îndrăgostește instant. Iau cu mine câte trei din fiecare nuanță în trusă. Textura translucidă este incredibil de ușoară și lasă pielea cu un aspect mat într-un fel subtil."

Beatitudine Baleară

"Ador Ibiza. E unul din locurile mele favorite cu unele din cele mai frumoase plaje. Îmi place machiajul relaxat și dacă sunt în vacanță vreau să mă pot relaxa. Plus că sunt de părere că machiajul arată mai bine după ce îl porți o vreme, după câteva ore de la aplicare. Dacă sunt plecată, mă asigur că mi-am luat creioanele de ochi Coffee și Smolder; îmi place să le amestec. Folosesc Coffee pe toată pleoapa pentru a desena o formă rotundă smoky și folosesc Smolder pe linia de sub ochi. Rujul Relentlessly Red este o nuanță de care nu mă satur și care îmi dă voie să îmi transform look-ul rapid. Apoi, desigur că nu aș putea uita de fondul de ten Face and Body, fardul cremos Virgin Isle Cream Color Base pentru buze și obraji și mascara Extended Black Gigablack."

Stilul Grunge

"Creionul kohl de ochi Phone Number este un must-have pentru toată lumea. Acest gri alunecos ca petrolul este o alternativă perfectă pentru negru. Îl poți folosi pentru a face o linie subțire clasică sau pentru un look smoky eye exagerat cu o notă de grunge. Este o comoară versatilă care arată grozav pentru toată lumea! Dar acum în Londra totul se învârte în jurul buzelor și genelor. Acest oraș este atât de divers și sunt atât de multe culturi și trenduri unice peste tot. Oamenii sunt deschiși să poarte trenduri noi de machiaj direct de pe podiumul de modă, lucru care mă inspiră."

Artist Faves: Cher W