Beatriz Cisneros

Mexic
A început în 2000

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Teddy

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Rule

 • Satin Lipstick

  Creamy, Medium Buildable Coverage, Satin Finish

  135.00 Lei 67.50 Lei

  Nuanță: Snob

 • Eye Shadow (Pro Palette Refill Pan)

  Culoare Bogată, Profesional, Rezervă Pro Palette

  90.00 Lei

  Nuanță: Embark

DESPRE ARTIST

Senior Artist Beatriz Cisneros

și-a început cariera în makeup modificând și adaptând editoriale de modă la școală. "Citeam pe furiș reviste și aveam impresia că fotomodelele nu purtau suficient machiaj. Le coloram ochii, obrajii și buzele și le desenam genele," recunoaște ea. Înainte de a avea o carieră globală și-a dezvoltat tehnica lucrând în magazinele M·A·C, promovând un look și un stil inspirate de cultura țării sale natale, Mexic. "Vin dintr-o țară plină de cultură, culoare și tradiție," explică ea. "Fața este pânza mea pe care pot picta o reflecție a acestor lucruri, iar machiajul este pasiunea mea."

Eye See You!

"Ochii sunt trăsătura mea preferată. Sunt fereastra către suflet. Primul produs M·A·C de care m-am îndrăgostit a fost Smolder Eye Kohl, pentru că poți crea orice cu el, iar textura și culoarea sunt perfecte. 7 Lash și Carbon Eye Shadow ar trebui să fie și ele în geanta de machiaj. Mereu dăruiesc farduri de ochi ca Black Tied, pe care toată lumea le adoră pentru rezistența și pigmentația lor."

Simply Does it

"Când nu sunt plecată pentru a promova look-urile mele semnătură, îmi place să stau acasă, să ascult muzică și să citesc. Îmi place machiajul cât mai simplu și recomand pudra Silver Dusk Iridescent pentru versatilitatea ei, fardul de obraz Posey Cremeblend pentru că oferă culoare subtilă și Peaches Powder Blush, pentru acea doză instantanee de MINĂ SANATOASĂ."

Au Naturel?

"Lucrând într-un magazin M·A·C, sunt mereu surprinsă atunci când clienții cer machiaj natural, exact ca al meu; fapt care ar trebui să spună ceva despre clientul M·A·C pentru că eu mereu port smoky eye negru împreună cu fard de ochiElectric Eel"

Artist Faves: Beatriz C