Dominic Skinner

Marea Britanie
A Început în 2004

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Shroom

 • Cream Colour Base

  Formulă cremoasă, Acoperire contruibilă, Multifuncțional

  180.00 Lei

  Nuanță: Pearl

 • Lip Pencil

  130.00 Lei

  Nuanță: Cherry

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Print

Despre Artist

Senior Artist Dominic Skinner

Născut în Marea Britanie, auto-proclamatul nomad Dominic Skinner este un visător cu un dinamism incredibil. "Când eram tânăr, familia mea nu locuia prea mult timp în același loc," explică el. "Ne mutam peste tot prin Marea Britanie și prin Europa. Aceste vremuri nomadice au dus la două lucruri: o familie unită și la o imaginație bogată." Găsindu-și perechea în culise cu formidabilul Alexander McQueen, el este exponentul unei abordări îndrăznețe pentru machiaj, încurajând des clienții să experimenteze. "În ciuda faptului că m-am mutat des, nu trebuie să călătoresc undeva anume pentru inspirație," recunoaște el. "Găsesc idei în jurul meu, doar trebuie să le găsesc pe cele pe care alții le-au omis."

ÎNTÂLNINDU-L PE MCQUEEN

"Cel mai memorabil moment M•A•C trebuie să fi fost când am asistat-o pe Alex Box la o ședință foto de revistă care era regizată de Alexander McQueen. Era toamnă și noi lucram în pădure cu copii îmbrăcați în hainuțe Haute Couture și cu mașini generatoare de fum. A fost un moment cu adevărat magic. Cred că avem multe de învățat de la viziunea cutezătoare și creativă a lui McQueen. Să nu te temi să încerci lucruri noi, în special cu machiajul. Dacă vezi ceva care îți captează atenția, încearcă-l. Poate fi dat la o parte cu ușurință, dar s-ar putea să te și surprindă!"

PUȚIN OBRAZ

Trăsătura mea favorită este obrazul. Nu e nimic mai frumos decât pomeții conturați bine și accentuați cum trebuie. Sfatul meu este să folosești unealta adecvată. Pensula 138 Tapered Face Brush este perfectă pentru asta. Este în aceeași formă ca obrazul, deci este perfectă pentru aplicarea de fardului de obraz. Vârful este ascuțit așa că este grozav pentru conturare - și este super delicată pentru a potența orice iluminator și a-i maximiza strălucirea. Semnătura mea este textura. O piele super mată lângă buze pline de gloss constituie, după părerea mea, perfecțiunea!

ESENȚIALELE

Păstrează elementele de bază în stare bună. Lightful C Marine-Bright Formula Cleanser este cel mai bun produs de curățare a feței pe care l-am găsit vreodată. Prep & Prime Essential Oils sunt grozave și le folosesc în fiecare zi, chiar și pe pielea mea grasă, pentru că mă face să arăt și să mă simt mai bine instant. Mineralize Concealer oferă un retuș rapidă și îl poți folosi chiar pentru a machia toata fața. În orice caz, ești gata de orice ocazie. Și, în final, M•A•C Lip Conditioner este produsul fără de care nu pot trăi pentru că face buzele tuturor să arate mai cărnoase și mai sănătoase.

Artist Faves: Dominic S